Moji suradnici

dr. sc. Darko Dundović

dr. sc. Darko Dundović je Menadžer za sigurnost u TDR-u i bavi se poslovima sigurnosti u BAT (British American Tobacco) Adria Clusteru. Počeo je karijeru u MUP-u , prvo u PP Ivanić Grad, a onda u Odjelu za suzbijanje organiziranog kriminala. Postao je 1998. načelnikom Odjela za suzbijanje zlouporabe droga i 2006. načelnikom Uprave kriminalističke policije. Bio je viši predavač na Visokoj policijskoj školi te je 2009. raspoređen na mjesto načelnika Odjela za unaprjeđenje rada i razvoj policije, u Uredu ravnatelja policije. Profesionalnu karijeru je nastavio u Industriji nafte d.d. na poslovnima sigurnosti, da bi 2016. prešao u BAT Adria Cluster. Za sudjelovanje u više najsloženijih kriminalističkih obrada nagrađen je nagradama ministra MUP-a RH i stranih policija.

Andra Žic, bacc. crim.

– prvostupnica kriminalistike, diplomirala iz područja kriminalističkog intervjuiranja

– koautorica znanstvenog članka Neke mogućnosti poboljšanja načina bilježenja informacija tijekom kriminalističkog intervjua, objavljenog u časopisu Kriminalistička teorija i praksa

– članica Međunarodnog kriminalističkog udruženja

– članica uređivačkog odbora časopisa Kriminalistička teorija i praksa

– pohađala nekolicinu stručnih CEPOL webinara veznih uz različite oblike kriminala

– sudjelovanje na međunarodnoj liderskog konferenciji The Global Leadership Summit održanoj u Zagrebu, 2019.

– predavač i sudionik na različitim konferencijama i specijalističkim seminarima vezanim uz kriminalistički intervju i metode za detekciju laganja.